Cats & Co Dierenopvang aan huis
 

 

U bent nu hier: Home - Over Cats & Co
Cats & Co
 

Over Cats & Co

Cats & Co werd in april 2013 opgericht door mij, Elly Nys (°04/06/1982).

 

                                         foto Elly

 

Het idee voor de dierenoppas aan huis is ontstaan doordat ik tijdens mijn voormalig werk in de mobiele equipe van de GZA-ziekenhuizen regelmatig van patiënten te horen kreeg dat het zo moeilijk was om opvang te vinden voor hun huisdieren, nu zij in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.  Aangezien ook vakantiegangers regelmatig opvang zoeken voor hun huisdier(en), ben ik uiteindelijk gestart met het uitwerken van het concept voor Cats & Co!  

 

 

Cats & Co organiseert ondertussen ook regelmatig infosessies/lezingen over katten.

 

Hieronder mijn eigen huisdieren:

 

 

Kip en Kras

 

                     Heintje

 

Gonzo