Werkwijze

Cats & Co

Intake-gesprek

We komen op een weekdag bij u langs voor een gratis intake-gesprek, dit gesprek mag ook 's avonds plaatsvinden.  Zo kunnen we kennismaken met zowel u als de dieren en daarbij de belangrijkste zaken bespreken en vastleggen op papier o.a.: 

  • de verzorging van de dieren en de periode waarin dit moet gebeuren
  • eventuele bijzonderheden op vlak van dieet of gezondheid
  • contactgegevens i.v.m. de dierenarts
  • contactgegevens om u te kunnen bereiken in geval van nood en/of  contactpersonen die in België blijven en die we mogen bellen indien er zich onregelmatigheden zouden voordoen tijdens uw afwezigheid, enz. 

Aangezien dierenopvang aan huis een vrij nieuw concept is, heeft u misschien nog veel andere vragen.  Deze kunnen allemaal besproken worden op het intake-gesprek of indien u wenst mag u ons ook steeds contacteren via dit formulier. 

Ophalen en terugbrengen sleutel

Het ophalen van de sleutel kan gebeuren tijdens het intake-gesprek of anders daarna, op een onderling overeen te komen datum. 

 

Omwille van veiligheidsredenen bewaren we de sleutel nooit in de buurt van uw adresgegevens.  We labelen de sleutel daarom enkel met de naam van het dier en het bijbehorende klantennummer, zodat enkel Cats & Co weet welke sleutel op welke deur past.

 

Wanneer de dierenopvangperiode ten einde is, nemen we contact met u op om de sleutel zo snel mogelijk terug te komen bezorgen.